Omfattet af byggegranti
Hurtig projekt opstart
fa-tornby@mail.dk
98 97 70 44
07:00 - 15:45
Få et tilbud på dit næste projekt

Ny slidstærk toiletbygning på Tornby Strand Camping

I hjertet af naturskønne Nordjylland, blot en kilometer fra det brusende Vesterhav, har vi haft æren af at forvandle Tornby Strand Camping til et endnu mere indbydende sted for naturelskere og feriegæster.

Kundeudtalelse

Opførsel af ny toiletbygning på Tornby Strand Camping

Vi traf det rigtige valg, da vi besluttede at bruge FA Tømrer & Snedker til vores byggeri af en ny toiletbygning på Tornby Strand Camping.
Der har været et godt samarbejde og stor forståelse for ændringer, brug af nye typer byggematerialer og ekstra opgaver undervejs i byggeriet. Byggeriet er blevet udført effektivt og hurtigt af gode, stabile håndværkere. FA har sørget for kontakt og koordinering af de andre håndværkere på byggepladsen.
Valget af en lokal byggevirksomhed fra nærområdet har også haft stor betydning. Det har blandt andet betydet, at der let kunne sættes ekstra medarbejdere ind, når det var nødvendigt.
Da det var et vinterbyggeri, har det været en stor fordel, at mange materialer kunne leveres på FA's værksted og derefter leveres på byggepladsen, som de skulle bruges.
Det kan mærkes, at Jesper og de andre i virksomheden har stor håndværksmæssig viden og fokus på kommunikationen, når der skal vejledes og informeres før, under og efter byggeriet.
Vi er meget tilfredse med det færdige byggeri, som var klar til brug på kun 5 måneder. Efterfølgende har vi benyttet FA Tømrer til udskiftning af tagbeklædning på 5 af campingpladsens hytter.

Tove og Morten Jensen, 11/10/2023
Info

Ny slidstærk toiletbygning på Tornby Strand Camping

Opførelsen af den slidstærke toiletbygning og kundens positive udtalelse vidner om vores engagement i at skabe funktionelle, æstetiske og bæredygtige bygninger.

Den nye toiletbygning står nu og de næste mange år som et symbol på kvalitet og bæredygtighed - perfekt integreret i det naturskønne landskab ved Tornby Strand.

Selve projektet:

Design og samarbejde:

I tæt samarbejde med kunden, Morten, har vi skabt et design, der ikke blot opfylder de praktiske behov, men også smelter harmonisk sammen med campingpladsens naturlige omgivelser. Vores mål var at skabe faciliteter, der føles som en naturlig forlængelse af det omkringliggende landskab.

Materialer og bæredygtighed:

Med et skarpt fokus på bæredygtighed og vedligeholdelsesfrihed valgte vi Hardi Plank til bygningens ydre. Dette materiale er ikke blot miljøvenligt, men sikrer også, at bygningen står robust og kræver minimal vedligeholdelse, hvilket giver campingpladsen mere tid til at fokusere på deres gæster frem for reparationer.

Byggeprocessen:

Over en periode på fem måneder har vi, med Jesper ved roret, koordineret og gennemført hele byggeprocessen. Vores team af dygtige håndværkere har arbejdet effektivt og omhyggeligt for at sikre, at hvert trin i processen blev fuldført med højeste kvalitet og præcision.

Kvalitetskontrol og samarbejde:

Under hele projektet har vi lagt stor vægt på kvalitetskontrol og fleksibilitet. Vores evne til at tilpasse os ændringer, anvende innovative byggematerialer og håndtere ekstra opgaver har været nøglefaktorer i projektets succes. Samarbejdet med lokale leverandører har også været afgørende, hvilket har gjort det muligt hurtigt at mobilisere ekstra ressourcer efter behov.

Resultatet:

Efter fem måneders dedikeret arbejde står toiletbygningen nu som en stilfuld, funktionel og miljøvenlig tilføjelse til Tornby Strand Camping. Den nye facilitet tilbyder ikke kun komfortable og lækre toiletforhold til campingpladsens mange gæster, men bidrager også til den samlede charme og appel af det idylliske feriested.

Som en anerkendelse af vores arbejde har kunden efterfølgende valgt FA Tømrer til yderligere projekter på campingpladsen, herunder udskiftning af tagbeklædning på flere hytter.

Vi er stolte over at have leveret et projekt, der opfylder vores kundes forventninger, og som bidrager til den fortsatte succes hos Tornby Strand Camping.

Læs mere om Tornby Strand Camping


Services
Læs om vores udførte services på denne reference
Kundetype
Se lignende referencer
erhverv

Bestil et uforpligtende tilbud på jeres næste projekt

Vi er altid klar til at beregne en pris til dig, så du ikke bliver overrasket.
Få et godt tilbud
fa-logo-navbar
Tømrer & Snedker A/S
V/ Jesper Hjertmitslev
Hos FA Tømrer & Snedker er vi kendt for vores pålidelighed og for at levere godt håndværk, præcis som vi lover det. 

Vi beskæftiger os med alle opgaver inden for håndværk, rådgivning og projektering.
Adresse
Mads Sørensensvej 1
9850 Hirtshals
Åbn med Google Maps
Praktisk
CVR-nr.: 18661535
siden 20.07.1995
Kontakt os
+45 98 97 70 44
fa-tornby@mail.dk
Kontortider
Mandag - torsdag
07:00 - 15:45
Fredag
07:00 - 12:00
Lørdag - søndag
Lukket 
Hele året rundt ved akutte tilfælde
© 2023 FA Tømrer & Snedker - All Rights Reserved.
Privatlivspolitik
Created and hosted by
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram